עוגת תפוח בדבש עם ג'ינג'ר ומוסקט

מתכון באדיבות השפית אושי ויטריאול ממשק אדמית
 
המצרכים (ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה בקוטר 24):
2 כוסות + כף אחת (300 גרם) קמח
2 כפיות אבקת אפיה
קורט מלח
3 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס דבש
2 כפיות קינמון
1כפית ג'ינג'ר טחון
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 כוס תה חזק ורותח
2 כוסות קוביות תפוחים ירוקים, מוקפצות בכף מחמאה או חמאה, וכף סוכר

 

הוראות הכנה:
  1. טורפים בקערה ביצים, שמן, סוכר, תבלינים ודבש.
  2. מנפים פנימה קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים היטב, ותוך כדי ערבוב מוזגים את התה הרותח.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. יוצקים את התערובת  לתבניות שבחרתם, משומנות ומקומחות.
  4. מפזרים מעל את קוביות התפוחים ומכניסים לתנור ל-45 דקות. העוגה מוכנה כשקיסם שננעץ במרכזה יוצא כמעט יבש.
 
שנה טובה ומתוקה
 
x

#{title}

#{text}

#{price}