עוגיות מרוקאית

מצרכים לכ – 80 עוגיות:
6 כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפיה
200 גרם מרגרינה מומסת
1 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
שקיות סוכר וניל
¼ 1 כוסות סוכר
1/2 כוס קוקוס
1/2 כוס שומשום

אופן ההכנה:
 
-  יוצרים תערובת פירורית עם המרגרינה ועם כמחצית מכמות הקמח. מוסיפים סוכר, סוכר וניל ואבקת אפייה, ומערבבים לתוך התערובת.
 -  מוסיפים את מיץ התפוזים והשמן, וממשיכים ללוש ולהוסיף את שאר הקמח, הקוקוס והשומשום בהדרגה עד שנוצר בצק אחיד.
 -  מכניסים את הבצק למכונה כשעליה מורכב החלק המיוחד לעוגיות.
 -  חותכים רצועות באורך של כ- 8 ס"מ
 -  מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים, ואופים בחום של 180 מעלות בין
 -  12-15 דקות, עד הזהבה קלה.
מגישים עם תה או קפה ונהנים
x

#{title}

#{text}

#{price}