עוגת העוגיות, הקרוסטטה, קינוח כפרי איטלקי

 
אתם מוזמנים להיכנס לדף האינסטגרם או הפייסבוק שלנו כדי לצפות בסרטון ההכנה.
להכנת המאפה הבסיסי:
210 גרם קמח 00
50 גרם קמח דק שקדים
120 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
כפית תמצית וניל
125 גרם חמאה מרוככת, לא מומסת (חשוב שתהיה בטמפרטורת החדר)
ביצה אחת וחלמון ביצה
90 גרם קמח תירס ( להפיכת הבצק לפריך)
מכניסים לקערת המערבל/ מיקסר את כל המצרכים למעט קמח התירס.
מערבלים מספר דקות ואחרי שמתגבש לנו בצק, נוסיף את קמח התירס, למתן פריכות לבצק, ונערבל עוד כ 5 דקות. נוציא את הבצק ונחצה אותו. חלק אחד נעטוף בניילון נצמד ונעביר למקרר.
לעיצוב העוגיות: את החלק השני של הבצק נחלק לשני חלקים ונוסיף לאחד מהם 30 גרם אבקת קקאו.
ניקח את מכשיר זילוף העוגיות של מרקטו ונכין מהבצק, הכהה והבהיר, מגוון צורות של  עוגיות. לאחר שסיימנו להזליף את העוגיות נכניס אותן למקרר או למקפיא לשם ייצובן.
נרדד את הבצק שהיה במקרר עבור יצירת בסיס הקרוסטטה ונשים אותו בתבנית מתאימה.
נפזר עליו קצת פרוסות שקדים דקות ומעל נמרח ריבה שאנחנו אוהבים.
נוציא את העוגיות הקרות מהמקרר ונקשט את הקרוסטטה לפי טעמנו. בחללים שנשארים ריקים, בין העוגיות, ניתן לשים שקדים שלמים.
נניח את הקרוסטטה במדף התחתון של התנור ונאפה במשך 40-45 דקות בחום של 170 מעלות.
  heartBuon Appetito

 
 

 
x

#{title}

#{text}

#{price}